Ingrediente
pentru 2 persoane
1 bucată de antricot de vită maturată, groasă, de 4-5 cm
50 g. unt
1/4 cană de ulei vegetal/canola
2 ramuri de rozmarin
2 căței de usturoi
sare și piper după gust
50 g. unt
1/4 cană de ulei vegetal/canola
2 ramuri de rozmarin
2 căței de usturoi
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…
Informatii
Numele retetei
Antricot de vită la tigaie
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
39 Review(s) Based on