Ingrediente
pentru 4 persoane
Pentru aripile de pui
– 1 kg de aripioare de pui
– sare și piper după gust
Pentru garnitură/sos
– sos de roșii proaspăt
– batoane de țelină și morcov
– sos de aripioare
– sos de maioneză cu usturoi
– 1 kg de aripioare de pui
– sare și piper după gust
Pentru garnitură/sos
– sos de roșii proaspăt
– batoane de țelină și morcov
– sos de aripioare
– sos de maioneză cu usturoi
Se asociază cu:
Fetească Albă – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.
Informatii
Numele retetei
Aripioare crocante de pui la cuptor
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
2 Review(s) Based on