Ingrediente
pentru 4 persoane
1 cartof dulce mare
½ linguriță de ulei de măsline sau ulei vegetal
2 felii de bacon
2 ouă
sos iute, dacă se dorește
pătrunjel proaspăt tocat
sare și piper după gust
½ linguriță de ulei de măsline sau ulei vegetal
2 felii de bacon
2 ouă
sos iute, dacă se dorește
pătrunjel proaspăt tocat
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – COLOCVIU la ROMA
Pe vremuri, aurul lichid produs din Tămâioasa Românească era folosit ca monedă de schimb. La Roma vinul se turna atent în cupe de aur și era servit împăraților. Aromele complexe, gustul cu o tipicitate unică și vinificarea în sec, definesc măiestria oenologului,realizând astfel un produs exclusiv, destinat cunoscătorilor cu preocupări alese. Este un soi ce completează armonic magia orașului etern.
Informatii
Numele retetei
Bărcuțe din cartofi dulci cu ouă și roșii
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
7 Review(s) Based on