Ingrediente
pentru 4 persoane
2 căni de făină albă
3/4 cană de zahăr
1 linguriță de praf de copt
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță de sare
1 cană de afine
1 ou
3/4 cană de suc de portocale
1/4 cană de ulei vegetal
1 linguriță coajă de portocală rasă
3/4 cană de zahăr
1 linguriță de praf de copt
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță de sare
1 cană de afine
1 ou
3/4 cană de suc de portocale
1/4 cană de ulei vegetal
1 linguriță coajă de portocală rasă
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor