Ingrediente
pentru 12 portii
2 căni făină albă
1/2 cană de zahăr
3 lingurițe praf de copt
1/2 linguriță de sare
1 ou
1 cană de lapte (2% grasime)
1/4 cană de unt topit
1/4 cană de miere
1/2 cană de zahăr
3 lingurițe praf de copt
1/2 linguriță de sare
1 ou
1 cană de lapte (2% grasime)
1/4 cană de unt topit
1/4 cană de miere
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească, demisec, Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.