Ingrediente
pentru 6-8 persoane
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă medie
350 g. carne tocată de vită
100 g. șuncă
1 legătură pătrunjel proaspăt
2 linguri de pastă de tomate diluată în 1 lingură de apă fierbinte
1 ou
1 pachet de cannelloni Barilla (se găsește în comerț)
4 căni de sos bechamel
Ingrediente bechamel: 1 l. lapte, 1 frunză de dafin, 3 vf. de deget nucșoară, 1/2 unt, 3/4 cană făină albă
2/3 căni de parmezan ras
2-3 linguri de unt nesărat
sare și piper după gust
1 ceapă medie
350 g. carne tocată de vită
100 g. șuncă
1 legătură pătrunjel proaspăt
2 linguri de pastă de tomate diluată în 1 lingură de apă fierbinte
1 ou
1 pachet de cannelloni Barilla (se găsește în comerț)
4 căni de sos bechamel
Ingrediente bechamel: 1 l. lapte, 1 frunză de dafin, 3 vf. de deget nucșoară, 1/2 unt, 3/4 cană făină albă
2/3 căni de parmezan ras
2-3 linguri de unt nesărat
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră, sec, Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…