

Ingrediente
pentru 3-4 persoane
15 biscuiți graham sfărâmați
2 linguri de unt
230 g cremă de brânză
1 cană și jumătate zahăr alb
3/4 cană de lapte
4 ouă
400 g. coacăze
1 cană de smântână
esență de vanilie
1/4 cană de făină albă
2 linguri de unt
230 g cremă de brânză
1 cană și jumătate zahăr alb
3/4 cană de lapte
4 ouă
400 g. coacăze
1 cană de smântână
esență de vanilie
1/4 cană de făină albă


Se asociază cu:
Tămâioasă Românească, demisec, Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.


Informatii

Numele retetei
Cheesecake cu coacăze
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total