Ingrediente
pentru 4 persoane
15 biscuiți graham sfărâmați
2 linguri de unt
230 g cremă de brânză
1 cană și jumătate zahăr alb
3/4 cană de lapte
4 ouă
1 cană de smântână
esență de vanilie
1/4 cană de făină albă
zmeură proaspătă
2 linguri de unt
230 g cremă de brânză
1 cană și jumătate zahăr alb
3/4 cană de lapte
4 ouă
1 cană de smântână
esență de vanilie
1/4 cană de făină albă
zmeură proaspătă
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească, demisec, Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.