Ingrediente
pentru 4 persoane
800g carne de vită tocată
1 cana de orez
2 căni de apă
1 ceapă mare, tăiată cuburi
1 ou
1 cutie(conservă) de roșii tocate cu sos
pătrunjel proaspăt (pentru ornat)
sare și piper după gust
1 cana de orez
2 căni de apă
1 ceapă mare, tăiată cuburi
1 ou
1 cutie(conservă) de roșii tocate cu sos
pătrunjel proaspăt (pentru ornat)
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…