Ingrediente
pentru 4 persoane
5 linguri ulei de măsline
2-3 cepe
2 căței de usturoi
900g carne de vită tocată
1 lingură rozmarin și busuioc
1 ou
1 lingură zahăr
pătrunjel proaspăt (pentru ornat)
2 cutii/conserve de roșii tocate
sare și piper după gust
2-3 cepe
2 căței de usturoi
900g carne de vită tocată
1 lingură rozmarin și busuioc
1 ou
1 lingură zahăr
pătrunjel proaspăt (pentru ornat)
2 cutii/conserve de roșii tocate
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…