Ingrediente
pentru 4 persoane
1 1/4 cană de făină albă
1/4 cană cacao pudră
3 linguri de zahăr
1/4 linguriță de zahăr
2 ouă (la temperatura camerei)
1 1/4 cană de lapte
1/2 linguriță de esență de vanilie
2 linguri de unt topit
1/2 cană de fulgi de ciocolată
1/4 cană cacao pudră
3 linguri de zahăr
1/4 linguriță de zahăr
2 ouă (la temperatura camerei)
1 1/4 cană de lapte
1/2 linguriță de esență de vanilie
2 linguri de unt topit
1/2 cană de fulgi de ciocolată
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!