Ingrediente
pentru 4 persoane
8 pulpe inferioare
1/2 cană apă
1/3 suc de roșii
1/3 cană de oțet alb
1/4 cană de zahăr brun
4 lingurite de unt (nesărat)
sare și piper după gust
2 lingurite mustar uscat
2 lingurite praf de chili, sau după gust
1/2 cană apă
1/3 suc de roșii
1/3 cană de oțet alb
1/4 cană de zahăr brun
4 lingurite de unt (nesărat)
sare și piper după gust
2 lingurite mustar uscat
2 lingurite praf de chili, sau după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.
Informatii
Numele retetei
Copănele de pui la cuptor
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
13 Review(s) Based on