Ingrediente
500 g. făină albă superioară
1 gălbenuș
1 lămâie
5 linguri zahăr alb
5 linguri de unt
200 g. iaurt
1 borcan de gem (prune, caise, sau ce gem preferați)
zahăr pudră
1 gălbenuș
1 lămâie
5 linguri zahăr alb
5 linguri de unt
200 g. iaurt
1 borcan de gem (prune, caise, sau ce gem preferați)
zahăr pudră
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!