Ingrediente
pentru 4 persoane
8 buc. cotlet de miel
3/4 cănă de vin roșu sec (Fetească Neagră, Cotnari DOMENII)
1/4 cană ulei de măsline
3 linguri de oregano tocat proaspăt
3-4 căței de usturoi tocați mărunt
2 lingurițe de oțet din vin roșu
2 linguri de miere
3/4 cană de orez alb cu bob rotund
2 căței de usturoi
1-1/2 cană de supă de pui
1 cană mixt de legume congelat
sare și piper după gust
3/4 cănă de vin roșu sec (Fetească Neagră, Cotnari DOMENII)
1/4 cană ulei de măsline
3 linguri de oregano tocat proaspăt
3-4 căței de usturoi tocați mărunt
2 lingurițe de oțet din vin roșu
2 linguri de miere
3/4 cană de orez alb cu bob rotund
2 căței de usturoi
1-1/2 cană de supă de pui
1 cană mixt de legume congelat
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…