Ingrediente
pentru 4 persoane
4 buc. cotlet de porc (cu os)
1/4 cană de miere
2 linguri ulei vegetal
1 lingură de oțet de mere
1 linguriță de chimen măcinat
1/2 linguriță de fulgi de ardei roșu
2-300 g. ciuperci proaspete
3 linguri de ulei de măsline
sare și piper după gust
1/4 cană de miere
2 linguri ulei vegetal
1 lingură de oțet de mere
1 linguriță de chimen măcinat
1/2 linguriță de fulgi de ardei roșu
2-300 g. ciuperci proaspete
3 linguri de ulei de măsline
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…