Ingrediente
pentru 2 persoane
2 buc. cotlet de porc (cu os)
1 lingură de ulei de măsline
1/4 pachet de unt
3-4 crenguțe de cimbru
4-5 fire oregano verde
3-4 ramuri de rozmarin
3-4 căței de usturoi
sare și piper după gust
1 lingură de ulei de măsline
1/4 pachet de unt
3-4 crenguțe de cimbru
4-5 fire oregano verde
3-4 ramuri de rozmarin
3-4 căței de usturoi
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…
Informatii
Numele retetei
Cotlet de porc la tigaie
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
17 Review(s) Based on