1/4 cană zeamă de lămâie
1 lingură de miere de albine
1 ardei iute tocat mărunt, fără semințe
1 cățel de usturoi tocat mărunt
1/2 cană ulei de măsline
sare și piper după gust
Ingrediente pentru salsa:
1/2 ananas, fără miez, tăiat bucățele
1 roșie tocată mărunt, 1/2 ceapă roșie tocată mărunt, 1/2 ardei iute tocat mărunt, 1 linguriță de coriandru tocat mărunt, zeama de la 1 lime, sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.