Ingrediente
pentru 4 persoane
4 cotlete de cotlete de vițel cu os
1/2 cană de ulei de măsline extravirgin
1 cățel de usturoi tocat
cimbru tocat
100 g unt
1 legătură de sparanghel
200 g. roșii cherry
sare și piper după gust
1/2 cană de ulei de măsline extravirgin
1 cățel de usturoi tocat
cimbru tocat
100 g unt
1 legătură de sparanghel
200 g. roșii cherry
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…