Ingrediente
pentru 6 persoane
3 căței de usturoi, pisați
1/3 cană de ulei de măsline
1/4 cană de sos de tomate
2 linguri de oțet de vin roșu
2 linguri de busuioc tocat proaspăt
1 kg creveți proaspeți decorticaţi, cu codiţe
bețe de frigărui
sare și piper roșu după gust
1/3 cană de ulei de măsline
1/4 cană de sos de tomate
2 linguri de oțet de vin roșu
2 linguri de busuioc tocat proaspăt
1 kg creveți proaspeți decorticaţi, cu codiţe
bețe de frigărui
sare și piper roșu după gust
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!