Ingrediente
pentru 2 persoane
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă medie, tăiată mărunt
3 căței de usturoi, tocați fin
200 g. creveți
200 g. scoici Scallops
1/2 cană de vin alb demisec sau sec
1 lingură busuioc uscat
1/4 linguriță fulgi de piper roșu
2 linguri supă de pui
3 linguri unt
sucul de la o jumătate de lămâie
pătrunjel proaspăt
2 linguri parmezan ras
sare și piper după gust
1 ceapă medie, tăiată mărunt
3 căței de usturoi, tocați fin
200 g. creveți
200 g. scoici Scallops
1/2 cană de vin alb demisec sau sec
1 lingură busuioc uscat
1/4 linguriță fulgi de piper roșu
2 linguri supă de pui
3 linguri unt
sucul de la o jumătate de lămâie
pătrunjel proaspăt
2 linguri parmezan ras
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.
Informatii
Numele retetei
Creveți cu scoici Scallop în sos de vin alb
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
3 Review(s) Based on