Ingrediente
pentru 4 persoane
8 linguri (1 pachet) de unt nesărat
700 g creveți medii, curățați, decorticați
5 căței de usturoi
1/4 cană de supă de pui (pt. aromă)
sucul unei lămâi (după gust)
2 linguri de pătrunjel proaspăt, tocat
sare și piper după gust
700 g creveți medii, curățați, decorticați
5 căței de usturoi
1/4 cană de supă de pui (pt. aromă)
sucul unei lămâi (după gust)
2 linguri de pătrunjel proaspăt, tocat
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Grasă de Cotnari – COLOCVIU la Moscova
În podgoria din Podișurile Moldovei, Grasa era cunoscută din vremea în care Hârlău era un târg înfloritor. Se povestește că însuși paharnicul vremii, servea domnitorului Ștefan cel Mare, în cupe de argint licoarea aurie. Sf Vasile, catedrala din Piața Roșie, redată grafic în etichetă, definește arta sub diferitele ei forme. Astăzi, vinificarea în sec, propune degustătorului un vin cu rară complexitate aromatică, respectând tradiția și tipicitatea soiului.