Ingrediente
pentru 2 persoane
2 buc. pește dorada
1 lămâie
1/4 cană de vin alb sec
1/4 ulei de măsline extravirgin
1 leg. pătrunjel proaspăt
1 leg. mărar proaspăt
1 linguriță coriandru
sare și piper după gust
1 lămâie
1/4 cană de vin alb sec
1/4 ulei de măsline extravirgin
1 leg. pătrunjel proaspăt
1 leg. mărar proaspăt
1 linguriță coriandru
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.