Ingrediente
pentru 2 persoane
2 pești doradă (cca. 300-350g. fiecare)
5-6 linguri ulei de măsline extra-virgin
2-3 crenguțe de cimbru proaspăt sau 1 linguriță de cimbru uscat
2 lămâi
1 lingură de capere în saramură
250 g. orez
1 lingură de unt
sare de mare și piper după gust
5-6 linguri ulei de măsline extra-virgin
2-3 crenguțe de cimbru proaspăt sau 1 linguriță de cimbru uscat
2 lămâi
1 lingură de capere în saramură
250 g. orez
1 lingură de unt
sare de mare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Albă – COLOCVIU la Atena
Tradiția și inovația sunt cuvintele cheie după care ne-am ghidat, în producerea acestui vin. Zămislit dintr-un soi autentic românesc, Feteasca Albă, COLOCVIU la Atena, reflectă perfecțiunea în vinificare, reușind să însoțească degustătorul cu prospețimea și complexitatea caracteristică terroirului. Reprezentat prin simbolul Atenei, Panteonul, redă filozofia anticilor greci, într-o formă inovatoare, impunându-și standardele.