Ingrediente
pentru 4 persoane
4 bucăți cotlet de miel (cu os)
2 linguri de ulei de măsline extravirgin
2 căței de usturoi
2 linguri de rozmarin proaspăt, tocat
1/2 cană de firmituri de pâine proaspătă
1 lingură muștar Dijon
sare și piper după gust
2 linguri de ulei de măsline extravirgin
2 căței de usturoi
2 linguri de rozmarin proaspăt, tocat
1/2 cană de firmituri de pâine proaspătă
1 lingură muștar Dijon
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…