Ingrediente
pentru 4 persoane
4 mere (de preferat aurii)
2 lingurițe zeamă de lămâie
1 buc de ghimbir (cca 1cm)
3 linguri zahăr brun
2 căni suc de mere sau cidru
1/2 linguriță scorțișoară
1/4 linguriță de nucșoară proaspătă
2 linguri de ulei de măsline extra-virgin
2 bucăți de carne de porc (de preferat cotlet)
2 lingurițe de unt
sare și piper după gust
2 lingurițe zeamă de lămâie
1 buc de ghimbir (cca 1cm)
3 linguri zahăr brun
2 căni suc de mere sau cidru
1/2 linguriță scorțișoară
1/4 linguriță de nucșoară proaspătă
2 linguri de ulei de măsline extra-virgin
2 bucăți de carne de porc (de preferat cotlet)
2 lingurițe de unt
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!