Ingrediente
pentru 4 persoane
2 lingurițe de paprika
1/2 linguriță de usturoi pudră (sau 2 căței usturoi tocați)
1/2 linguriță de ceapă pudră (sau 1 ceapă tocată)
1/2 linguriță de cimbru proaspăt
500g. friptură de vită
200g. ciuperci
1/4 cană șalotă tăiată cuburi
2 linguri de unt
1/2 cană de vin alb
1 lingură ulei de măsline extravirgin
sare și piper după gust
1/2 linguriță de usturoi pudră (sau 2 căței usturoi tocați)
1/2 linguriță de ceapă pudră (sau 1 ceapă tocată)
1/2 linguriță de cimbru proaspăt
500g. friptură de vită
200g. ciuperci
1/4 cană șalotă tăiată cuburi
2 linguri de unt
1/2 cană de vin alb
1 lingură ulei de măsline extravirgin
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.