Ingrediente
pentru 4 persoane
800 g dovleac, curățat și tăiat în bucăți de 2 cm
1 ceapă mare roșie, tăiată fâșii
2 linguri ulei de măsline
2 bucăți (cca 200g fiecare) mușchi de vită (sirloin, ribeye sau tenderloin)
50 g. baby spanac
2 linguri semințe de dovleac
mix de salată (rucola, salată verde)
sare și piper după gust
Pentru dressing: 1 lingură de miere, 1 lingură 1/2 suc de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline
1 ceapă mare roșie, tăiată fâșii
2 linguri ulei de măsline
2 bucăți (cca 200g fiecare) mușchi de vită (sirloin, ribeye sau tenderloin)
50 g. baby spanac
2 linguri semințe de dovleac
mix de salată (rucola, salată verde)
sare și piper după gust
Pentru dressing: 1 lingură de miere, 1 lingură 1/2 suc de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline
Se asociază cu:
Fetească Neagră sec – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…