Ingrediente
pentru 2 persoane
1 bucată mușchi de vită (400 g)
2 linguri ulei de arahide, pentru prăjit
50 g. unt nesărat
2 ramuri de rozmarin
2 căței de usturoi
100 g. ciuperci
100 g. roșii cherry
sare și piper după gust
2 linguri ulei de arahide, pentru prăjit
50 g. unt nesărat
2 ramuri de rozmarin
2 căței de usturoi
100 g. ciuperci
100 g. roșii cherry
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…
Informatii
Numele retetei
Friptură de vită cu legume la grătar
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total