Ingrediente
pentru 2 persoane
1 bucată de antricot de vită maturată, groasă, de 4-5 cm (aprox. 500-600g. cu tot cu os)
sare și piper după gust
40 de grame de unt
1 ramură de rozmarin
1 cățel de usturoi
sare și piper după gust
40 de grame de unt
1 ramură de rozmarin
1 cățel de usturoi
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…
Informatii
Numele retetei
Friptură de vită pe grătar
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
1 Review(s) Based on