PODGORIE /REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: FETEASCA ALBA
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Alb Sec
PODGORIE /REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: FETEASCA ALBA
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Alb Sec
NOTE DE DEGUSTARE: –
RECOMANDĂRI CULINARE: Este un bun insotitor pentru preparatele din peste, pui, fructe de mare, branzeturile alese, pastele cu sos alb sau poate constitui un aperitiv revigorant.
NOTE DE DEGUSTARE: –
RECOMANDĂRI CULINARE: Este un bun insotitor pentru preparatele din peste, pui, fructe de mare, branzeturile alese, pastele cu sos alb sau poate constitui un aperitiv revigorant.
PODGORIE /REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: GRASĂ DE COTNARI
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Alb Sec
PODGORIE /REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: GRASĂ DE COTNARI
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Alb Sec
NOTE DE DEGUSTARE: Acest vin baricat 3 luni dezvolta in pahar o aroma complexa, cuceritoare, de caise uscate, de ceara de albine, cu note usoare ce te duc cu gandul la senzatie de stafide.
Gustul plin este dominat de miezul de nuca si de dulceata stafidelor, cu o usoara nota delicata de migdale dulci.
RECOMANDĂRI CULINARE: Este un bun insotitor pentru preparatele din peste, pui, fructe de mare, branzeturile alese, pastele cu sos alb sau poate constitui un aperitiv revigorant.
NOTE DE DEGUSTARE: Acest vin baricat 3 luni dezvolta in pahar o aroma complexa, cuceritoare, de caise uscate, de ceara de albine, cu note usoare ce te duc cu gandul la senzatie de stafide.
Gustul plin este dominat de miezul de nuca si de dulceata stafidelor, cu o usoara nota delicata de migdale dulci.
RECOMANDĂRI CULINARE: Este un bun insotitor pentru preparatele din peste, pui, fructe de mare, branzeturile alese, pastele cu sos alb sau poate constitui un aperitiv revigorant.
PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/ MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: BUSUIOACĂ DE BOHOTIN
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Rose Sec
PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/ MOLDOVA/ROMÂNIA
SOI: BUSUIOACĂ DE BOHOTIN
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Rose Sec
NOTE DE DEGUSTARE: Un soi emblematic, Busuioaca de Bohotin născută pe cea mai înaltă culme a Cotnarilor, în ferma Cârjoaia, te cucerește de la prima întâlnire prin culoarea sa strălucitoare, roz antic, cu nuanțe de trandafiri.
Seducția e continuată de arome imbietoare de căpşune şi frăguţe de pădure și este desăvârșită de gustul intens fructat, cu aciditate medie.
RECOMANDĂRI CULINARE: Preparate din carne alba, salate si branzeturi moi.
NOTE DE DEGUSTARE: Un soi emblematic, Busuioaca de Bohotin născută pe cea mai înaltă culme a Cotnarilor, în ferma Cârjoaia, te cucerește de la prima întâlnire prin culoarea sa strălucitoare, roz antic, cu nuanțe de trandafiri.
Seducția e continuată de arome imbietoare de căpşune şi frăguţe de pădure și este desăvârșită de gustul intens fructat, cu aciditate medie.
RECOMANDĂRI CULINARE: Preparate din carne alba, salate si branzeturi moi.
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: FETEASCĂ NEAGRĂ
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Roșu Sec
PODGORIE/REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: FETEASCĂ NEAGRĂ
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Roșu Sec
NOTE DE DEGUSTARE: Baricata 16 luni, aceasta Fetească Neagră ofera note de prune uscate ușor afumate, cireșe negre, vișine mature, mure, afine și coacăze negre. Aromele din nas nu se termină și evoluează spre frunză de tutun, ciocolată și condimente ca piper verde, scorțișoară și ienibahar.
Pe final se întoarce cireașa amară lăsând o senzație de fructuozitate pe papile.
RECOMANDĂRI CULINARE: Recomandam sa fie servit alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi sau gratar.
NOTE DE DEGUSTARE: Baricata 16 luni, aceasta Fetească Neagră ofera note de prune uscate ușor afumate, cireșe negre, vișine mature, mure, afine și coacăze negre. Aromele din nas nu se termină și evoluează spre frunză de tutun, ciocolată și condimente ca piper verde, scorțișoară și ienibahar.
Pe final se întoarce cireașa amară lăsând o senzație de fructuozitate pe papile.
RECOMANDĂRI CULINARE: Recomandam sa fie servit alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi sau gratar.
PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI / MOLDOVA / ROMÂNIA
SOI: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Alb Sec
PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI / MOLDOVA / ROMÂNIA
SOI: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.T.
TIP: Alb Sec
NOTE DE DEGUSTARE: Ne bucuram de un vin alb sec cu o culoare galben-pai, care prezinta un buchet cu note de struguri copti, tonuri de busuioc uscat si fagure de miere.
Gustul dezvaluie arome de miere de salcam, pere, ananas, pepene galben si accente subtile de grapefruit.
RECOMANDĂRI CULINARE: Se potriveste perfect alaturi de preparate din carne de pui, peste, fructe de mare, paste cu sos alb sau alaturi de aperitive si branzeturi.
NOTE DE DEGUSTARE: Ne bucuram de un vin alb sec cu o culoare galben-pai, care prezinta un buchet cu note de struguri copti, tonuri de busuioc uscat si fagure de miere.
Gustul dezvaluie arome de miere de salcam, pere, ananas, pepene galben si accente subtile de grapefruit.
RECOMANDĂRI CULINARE: Se potriveste perfect alaturi de preparate din carne de pui, peste, fructe de mare, paste cu sos alb sau alaturi de aperitive si branzeturi.