Ingrediente
pentru 6 persoane
2 căni de căpșuni proaspete, tăiate în sferturi
4-5 curmale, fără sâmburi
1/4 cană de apă
1/2 cană cremă de nucă de cocos
1/4 linguriță extract de vanilie
1/4 linguriță suc de lămâie proaspăt stors
(Opțional) 1/2 cană de căpșuni proaspete cubulete
Pentru toppingul cu ciocolată:
1 ceașcă de ciocolată neagră (tocată dintr-un baton)
2 lingurițe ulei de nucă de cocos
4-5 curmale, fără sâmburi
1/4 cană de apă
1/2 cană cremă de nucă de cocos
1/4 linguriță extract de vanilie
1/4 linguriță suc de lămâie proaspăt stors
(Opțional) 1/2 cană de căpșuni proaspete cubulete
Pentru toppingul cu ciocolată:
1 ceașcă de ciocolată neagră (tocată dintr-un baton)
2 lingurițe ulei de nucă de cocos
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!
Informatii
Numele retetei
Înghețată făcută în casă, din căpșuni și topping de ciocolată
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total