Ingrediente (6 persoane)
Ingrediente:
1 baton de unt (nesărat)
180g. ciocolată neagră
90g. ciocolată cu lapte
1/2 cană de făină albă
1 cană zahăr pudră
3 ouă
1 gălbenuș de ouă
1/2 linguriță esență de vanilie
1 praf de sare
6 borcănele rezistente la cuptor
1 baton de unt (nesărat)
180g. ciocolată neagră
90g. ciocolată cu lapte
1/2 cană de făină albă
1 cană zahăr pudră
3 ouă
1 gălbenuș de ouă
1/2 linguriță esență de vanilie
1 praf de sare
6 borcănele rezistente la cuptor
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!
Informatii
Numele retetei
Lava cake (Vulcan de Ciocolată) în borcan
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total