Ingrediente
pentru 4 persoane
3 buc. ardei gras (roșu)
3 buc. dovlecel galben (aprox 400 g), tăiați în cubulețe de 4/5 cm
3 buc dovlecel verde (zucchini), tăiați în cubulețe de 4/5 cm
12 ciuperci crimini
1 legătură de sparanghel
12 buc. ceapă verde, fără rădăcină
1/4 + 2 linguri de ulei de măsline
3 linguri de oțet balsamic
2 căței de usturoi
1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat
sare și piper după gust
3 buc. dovlecel galben (aprox 400 g), tăiați în cubulețe de 4/5 cm
3 buc dovlecel verde (zucchini), tăiați în cubulețe de 4/5 cm
12 ciuperci crimini
1 legătură de sparanghel
12 buc. ceapă verde, fără rădăcină
1/4 + 2 linguri de ulei de măsline
3 linguri de oțet balsamic
2 căței de usturoi
1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.