Ingrediente
3 albușuri de ou (la temperatura camerei)
1/4 cană de zahăr alb
2 cești de zahăr pudră
1 cană de făină de migdale
1 lingură cafea instant
1 ceașcă chips de ciocolată (pentru umplutură)
1 lingură cafea instant (pentru umplutură)
1/2 cești smântână lichidă (40% grăsime)
1/4 cană de zahăr alb
2 cești de zahăr pudră
1 cană de făină de migdale
1 lingură cafea instant
1 ceașcă chips de ciocolată (pentru umplutură)
1 lingură cafea instant (pentru umplutură)
1/2 cești smântână lichidă (40% grăsime)
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.
Informatii
Numele retetei
Macarons cu ciocolată și cafea
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
10 Review(s) Based on