Ingrediente
pentru 4 persoane
4 mere mari
1/2 cană de zahăr brun
1/2 cană de nuci
1/4 cană de stafide
1/4 cană de unt nesărat
1/2 linguriță de scorțișoară
1/2 linguriță de ghimbir
1/4 linguriță de nucșoară
1/8 linguriță de cuișoare
1/2 cană de suc de portocale proaspăt
1/2 cană de zahăr brun
1/2 cană de nuci
1/4 cană de stafide
1/4 cană de unt nesărat
1/2 linguriță de scorțișoară
1/2 linguriță de ghimbir
1/4 linguriță de nucșoară
1/8 linguriță de cuișoare
1/2 cană de suc de portocale proaspăt
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor. Ascultă-ți inima..