Ingrediente
pentru 4 persoane
4 căni de vișine (puteți folosi vișine din compot)
1 cană de zahăr
2 linguri de amidon de porumb
1 lingură de coajă de lămâie rasă
6 linguri de făină albă
1 cub de unt
1 lingură de sare
3/4 cană de apă rece
3 linguri zahăr (pentru presărare pe deasupra mini-tartelor)
spray antiaderent
1 cană de zahăr
2 linguri de amidon de porumb
1 lingură de coajă de lămâie rasă
6 linguri de făină albă
1 cub de unt
1 lingură de sare
3/4 cană de apă rece
3 linguri zahăr (pentru presărare pe deasupra mini-tartelor)
spray antiaderent
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească, demisec, Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.