Ingrediente
pentru 4 persoane
1 lămâie
150 g zahăr pudră
1/2 păstaie de vanilie
400 g. coacăze
10 g. gelatină pudră
albușul de la 2 ouă
100 ml. frișcă
150 g zahăr pudră
1/2 păstaie de vanilie
400 g. coacăze
10 g. gelatină pudră
albușul de la 2 ouă
100 ml. frișcă
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin, demisec, Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor. Ascultă-ți inima ..