Ingrediente
pentru 4 persoane
650-700 g. de mușchi de căprioară
3-4 crenguțe de rozmarin proaspăt
frunze de rozmarin proaspăt tocate
4 linguri ulei
8 linguri unt
2-3 morcovi
2 cepe verzi/1 cățel de usturoi
150 g. zucchini, tăiat bucățele mici
250 ml. vin roșu
4 linguri de făină albă
sare și piper după gust
3-4 crenguțe de rozmarin proaspăt
frunze de rozmarin proaspăt tocate
4 linguri ulei
8 linguri unt
2-3 morcovi
2 cepe verzi/1 cățel de usturoi
150 g. zucchini, tăiat bucățele mici
250 ml. vin roșu
4 linguri de făină albă
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră sec – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…