Ingrediente
pentru 4 persoane
1 kg. mușchi de vită premium
3 linguri de ulei de măsline
100 g. de rucolla
4 roșii (mai suculente)
3 linguri de ketchup (cel făcut în casă este ideal)
1 lingură sos Worchestershire
2 lingurițe muștar Dijon
Sucul de la o lămâie
1 lingură de oțet balsamic
150 g. tarhon și pătrunjel tocat mărunt
sare și piper după gust
3 linguri de ulei de măsline
100 g. de rucolla
4 roșii (mai suculente)
3 linguri de ketchup (cel făcut în casă este ideal)
1 lingură sos Worchestershire
2 lingurițe muștar Dijon
Sucul de la o lămâie
1 lingură de oțet balsamic
150 g. tarhon și pătrunjel tocat mărunt
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră sec – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…