Ingrediente
1/2 ceașcă unt
1 cană zahăr alb
2 ouă
1 linguriță extract de vanilie
1/3 cană de cacao
1/2 cană de făină
1/4 linguriță sare
1/4 linguriță praf de copt
Ingrediente pentru glazură:
3 linguri unt
3 linguri cacao
1 lingură miere
1 lingură extract de vanilie
1 cană de zahăr pudră
1 cană zahăr alb
2 ouă
1 linguriță extract de vanilie
1/3 cană de cacao
1/2 cană de făină
1/4 linguriță sare
1/4 linguriță praf de copt
Ingrediente pentru glazură:
3 linguri unt
3 linguri cacao
1 lingură miere
1 lingură extract de vanilie
1 cană de zahăr pudră
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.
Informatii
Numele retetei
Negresă cu Ciocolată
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
1 Review(s) Based on