Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g. spaghetti (sau ce tip de paste preferați)
2 bucăți somon proaspăt (sau 1 buc. mai mare)
1 lingură ulei de măsline
1 lingură unt
1/2 cană parmesan proaspăt ras
2 roșii medii, tăiate cuburi
3/4 cană smântănă
1/2 lămâie (suc și coajă)
3 căței de usturoi, tocați mărunt
1 linguriță muștar de Dijon
pătrunjel tocact (opțional, pentru garnisire)
sare și piper după gust
2 bucăți somon proaspăt (sau 1 buc. mai mare)
1 lingură ulei de măsline
1 lingură unt
1/2 cană parmesan proaspăt ras
2 roșii medii, tăiate cuburi
3/4 cană smântănă
1/2 lămâie (suc și coajă)
3 căței de usturoi, tocați mărunt
1 linguriță muștar de Dijon
pătrunjel tocact (opțional, pentru garnisire)
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – COLOCVIU la ROMA
Pe vremuri, aurul lichid produs din Tămâioasa Românească era folosit ca monedă de schimb. La Roma vinul se turna atent în cupe de aur și era servit împăraților. Aromele complexe, gustul cu o tipicitate unică și vinificarea în sec, definesc măiestria oenologului,realizând astfel un produs exclusiv, destinat cunoscătorilor cu preocupări alese. Este un soi ce completează armonic magia orașului etern.
Informatii
Numele retetei
Paste cu somon, lămâie și roșii
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
9 Review(s) Based on