Ingrediente
pentru 4 persoane
1 ceapă medie, tăiată în cuburi
2 căței de usturoi, tocați mărunt
400g. carne vită
1 lingură sare de Kosher
1 morcov mare, ras
1 cutie(conservă) roșii cuburi în sos de roșii
1 lingură ierburi aromatice
3 linguri pastă de tomate
1/4 cană parmezan
1 pungă de paste Fettuccine
2 căței de usturoi, tocați mărunt
400g. carne vită
1 lingură sare de Kosher
1 morcov mare, ras
1 cutie(conservă) roșii cuburi în sos de roșii
1 lingură ierburi aromatice
3 linguri pastă de tomate
1/4 cană parmezan
1 pungă de paste Fettuccine
Se asociază cu:
Fetească Albă – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.
Informatii
Numele retetei
Paste Fettuccine Bolognese cu sos de roșii
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total