Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g. paste fettuccine
1 ceapă medie, tocată mărunt
1 lingură ulei de măsline
3 căței de usturoi, tocați mărunt
1/2 cană supă de pui
1/2 cană vin alb
3 linguri de suc de lămâie
400 g. creveți proaspeți, decorticați
1/4 linguriță fulgi de ardei roșu
1/4 ceașcă busuioc proaspăt tocat
sare și piper după gust
1 ceapă medie, tocată mărunt
1 lingură ulei de măsline
3 căței de usturoi, tocați mărunt
1/2 cană supă de pui
1/2 cană vin alb
3 linguri de suc de lămâie
400 g. creveți proaspeți, decorticați
1/4 linguriță fulgi de ardei roșu
1/4 ceașcă busuioc proaspăt tocat
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Albă – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.
Informatii
Numele retetei
Paste fettuccine cu sos de roșii și creveți
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
19 Review(s) Based on