Ingrediente
pentru 4 persoane
1 lingură ulei de măsline
4 căței de usturoi tocați mărunt
1/2 cană de sos de roșii
1 conservă de roșii tăiate cu sos
10-12 frunze de busuioc proaspăt
sare și piper după gust
400g. paste fusilli
1/2 ceașcă de brânză (Parmigiano-Reggiano)
4 căței de usturoi tocați mărunt
1/2 cană de sos de roșii
1 conservă de roșii tăiate cu sos
10-12 frunze de busuioc proaspăt
sare și piper după gust
400g. paste fusilli
1/2 ceașcă de brânză (Parmigiano-Reggiano)
Se asociază cu:
Fetească Albă – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.
Informatii
Numele retetei
Paste fusilli cu sos de roșii și busuioc
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total