Ingrediente
pentru 4 persoane
2 păstrăvi medii
4 căței de usturoi
1 portocală
2 roșii
2 ardei iuți (sau chiar 4/5)
1 ardei Kapia
Vin (rose Busuioacă de Bohotin demisec Cotnari DOMENII)
ulei EVO
bulion
3 linguri de oțet
sare și piper după gust
3-4 foi de dafin
mărar și pătrunjel
4 căței de usturoi
1 portocală
2 roșii
2 ardei iuți (sau chiar 4/5)
1 ardei Kapia
Vin (rose Busuioacă de Bohotin demisec Cotnari DOMENII)
ulei EVO
bulion
3 linguri de oțet
sare și piper după gust
3-4 foi de dafin
mărar și pătrunjel
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor