Ingrediente
pentru 4 persoane
5 linguri de unt nesărat
1 cană de făină albă
1/4 cană de zahăr brun
1 linguriță praf de copt
3/4 linguriță de scorțișoară
1/2 linguriță de ghimbir măcinat
1/4 linguriță de nucșoară
1/4 linguriță de cuișoare
1/4 linguriță de sare
3/4 cană de lapte
1 ou
4 pere mari, decojite, fără cotor și tăiate pe jumătate
1 linguriță suc de lămâie
1 cană de făină albă
1/4 cană de zahăr brun
1 linguriță praf de copt
3/4 linguriță de scorțișoară
1/2 linguriță de ghimbir măcinat
1/4 linguriță de nucșoară
1/4 linguriță de cuișoare
1/4 linguriță de sare
3/4 cană de lapte
1 ou
4 pere mari, decojite, fără cotor și tăiate pe jumătate
1 linguriță suc de lămâie
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin, demisec – Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor. Ascultă-ți inima ..