Ingrediente
pentru 4 persoane
4 bucăți de piept de pui dezosat
ciuperci proaspete, feliate
2 linguri de făină
2 linguri de ulei de măsline
6 căței de usturoi
1/4 cană de oțet balsamic
3/4 cană supă de pui
1 frunză de dafin
cimbru
1 lingură unt
sare și piper după gust
ciuperci proaspete, feliate
2 linguri de făină
2 linguri de ulei de măsline
6 căței de usturoi
1/4 cană de oțet balsamic
3/4 cană supă de pui
1 frunză de dafin
cimbru
1 lingură unt
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Albă – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.