Ingrediente
pentru 4 persoane
4 buc. piept de pui dezosat, fără piele
1/4 cană de ulei vegetal și 1 lingură de ulei de măsline
2 căței de usturoi
2 roșii
2 castraveți
1 ceapă mică
1 ardei gras verde
1 lingură oțet
1/2 linguriță zahăr
sare și piper după gust
1/4 cană de ulei vegetal și 1 lingură de ulei de măsline
2 căței de usturoi
2 roșii
2 castraveți
1 ceapă mică
1 ardei gras verde
1 lingură oțet
1/2 linguriță zahăr
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Albă – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.