Ingrediente
pentru 2 persoane
1 cutie/conservă de dovleac din comerț
1 cutie lapte condensat îndulcit
2 ouă
1 linguriță scorțișoară măcinată
1/2 linguriță ghimbir
1/2 linguriță nucșoară
1/2 linguriță sare
1 foaie de plăcintă
1 cutie lapte condensat îndulcit
2 ouă
1 linguriță scorțișoară măcinată
1/2 linguriță ghimbir
1/2 linguriță nucșoară
1/2 linguriță sare
1 foaie de plăcintă
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.