Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g. făină
250 g. unt/margarină
140 g. zahăr pudră
2 gălbenușe
100 ml. lapte
1 praf de sare
500 g. amestec fructe de pădure congelate
300 g. făină de migdale
2 ouă
120 g. zahăr
350 ml. frișcă lichidă
250 g. unt/margarină
140 g. zahăr pudră
2 gălbenușe
100 ml. lapte
1 praf de sare
500 g. amestec fructe de pădure congelate
300 g. făină de migdale
2 ouă
120 g. zahăr
350 ml. frișcă lichidă
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor. Ascultă-ți inima…